Selasa, 15 November 2011

MALU BESAR

Wakakakaka.......malu besar kali ni kat seorang blogger.hahahahahaha.nasib baik shoutmix die private.kalau tak tebal muka teman..hahahaha.tu lah gelojoh sangat baca entry orang.sampai apa yang di sampaikan tak faham.bila baca balik2 baru faham macam mana game tu hahahaha.Sebab aku tak penah main benda ni.Korang tgok lah mcm mana reaksi aku malu tadi kat bawah ni........malu...malu..malu...
                                                                       

hahahahaha yang ni bukan aku beb.reaksi jer macam ni tadi
pas tu jadi macam kat bawah.hahahaha

macam ni lah,hahahahaha.malu gila di buatnya.




ok game blogger tu macam ni.die buat entry tentang beberapa soalan.pas tu orang yang die tag kne jawab soklan yang di kemukakan.hahahahaha.so aku pun tersenarai.tapi jujur lah.aku memang takfaham sebenarnya.skarang ni pun tak tahu masih faham ker tak lagi ni.ok ni soklan die.aku jawab sekali.mungkin die nak aku jawab kat entry sendri kot maksud game tu.hahahahaha:

ni soklan die...aku bagi jawapan sekali
  • Pakai HP ape ?
  • HP BIASA JER :p

  • Jenama HP ?
  • NOKIA :p

  • Korang adore JB takk ?
  • YG NI AKU X FAM.HAHAHAHA

  • Agak2 korang kenapa lebih ramai blogger perempuan berbanding lelaki ?
  • RASANYA LELAKI BANYAK YANG X MINAT ON9

  • Lelaki lebih Player atau perempuan ?
  • PEREMPUAN LAH HAHAHA

  • Minat cerita indons tak ?
  • MINAT GAK LAH.

  • Kalau minat , cerita apa ? & sebab apa ?
  • KCB,AAC N MAK INGIN NAIK HAJI.SEBAB MORAL TRLLU TNGGI

  • Suka najwalatif ?
  • X MINAT.

  • If ada bf , bf korang rapat SEMACAM dgn rakan kau . U HOT tak ?
  • AKU NORMAL,XMINAT NGAN LAKI.MNDE BF.HAHAHAHAHA

  • kau layan ROCK lagu ?
  • JERITAN BATINKU AZLAN.

  • Suka kawan dgn minah2 badget HOT STUFF ?
  • BERKAWAN XPE.YG PENTING PNDAI JAGA DRI.

ok yang tag aku ni sebenarnya blogger aree@arisha.aku tak pndai tag sebenarnya.apa2 pn thanx pada beliau kerana men tag cenderawasih dlm game tu.hahahaha ni.link blog die.


aku harap betul lah ape yang aku buat ni.hahahahaha
penuh kot shoutmix die aku jwb dlm tu td.hahahaha



ayie reshque ^L^,


4 ulasan:

ch000tz axoera berkata...

atau mungkin dia ada masalah pemahaman kottt :D hehe

AREIY ANIQUE berkata...

sy yg ade mslh sbnrny.hahahaha

RembelMunchie berkata...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA , Thanks kerna mjwap :D
btw , nice to meets you :)

Cik Lia Lomi berkata...

hehehe..JB tu justin bieber bukan johor baru ya..heee..